Da var vi godt igang med 2013 og vi har hatt en flott lørdagsjazz på Høvleriet i starten av denne måneden. 3 sett, 26 låter – mye å huske, men det gikk veldig fint. Vi valgte å ta med to av de nye låtene vi har øvd på etter jul; “Fever” og “God bless the child” og det fungerte bra. To flotte låter med fine arrangement som passer vokalharmoniene og stemmene våre godt. Artig med litt nytt! smiley

I kveld hadde vi øvingskveld på Førland igjen og jobbet med litt nytt stoff. LJ har arrangert “I wish” av Stevie Wonder og den kommer til å bli en funky sak når alt sitter som det skal smiley Den gleder vi oss til å spille ute!
Vi jobber også videre med “At seventeen” med Janis Ian, en bossa-aktig ballade med fin tekst og fine vendinger i arrangementet.

Så her er mye å glede seg over og glede seg til i vår!